Direct la conținutul paginii »

Recenzii de bere

Cele mai interesante beri pe care-am avut ocazia să le bem, analizate și notate.

  1. Tripel Karmeliet

    Are un guler de spumă foarte pronunțat, de culoare albă, ce se menține foarte mult timp. Permanent pe parcursul consumului carbonatația menține jumătate de centimetru de spumă deasupra berii. Spuma este formată din bule mici, cu un aspect foarte delicat. Carbonatația este peste medie, dar nu exagerată. Mirosul este fin, dar destul de complex, putând simți hameiul aromat, note de citrice, miere și pâine. În gust se simte… Citește pe îndelete »

  2. MaDonna

    Guler de spumă mediu care însă dispare foarte repede. Dantela pe pahar este și ea redusă, cu un aspect nu prea plăcut. Mirosul este unul foarte intens, fructat. Se poate identifica coriandrul și portocala, o ușoară aciditate însă și un miros dulce, asemănător cu mierea, doar că foarte chimic. Gustul este cel așteptat după felul în care miroase. Când e rece, adică pe la 5°C, aromele sunt ușor mai discrete,… Citește pe îndelete »

  3. Fischer Bière de Printemps

    Guler de spumă mediu, de culoare albă, bule mici, densitate medie. Dispare repede lăsând în urmă o dantelă decentă. Mirosul are vagi urme de caramel și mirodenii. Gustul este unul dulceag, un pic amar pe sfârșit cu o aromă destul de intensă de iasomie (ei zic hibiscus). O… Citește pe îndelete »

  4. Pelforth Brune

    Gulerul de spumă are o înălțime de un deget și culoare crem. Dispare relativ repede și lasă o dantelă plăcută pe pahar. Mirosul are note de caramel ușor prăjit. Pe măsură ce se încălzește, berea devine mai seacă și mirosul de caramel dispare. Gustul este unul de caramel, cu o vagă aromă de nuci și malț prăjit pe final. Amărala este medie, ca și carbonatarea. Este o bere decentă, ușor dezechilibrată. Notele… Citește pe îndelete »