Direct la conținutul paginii »

Recenzii de Ale beers

Ale-ul este un tip de bere produsă cu drojdie care fermentează la temperaturi înalte.

  1. Maredsous Dubbel


    Deprecated: Non-static method SearchExcerpt::the_excerpt() should not be called statically in /home/vmocanu/public_html/homebrew.ro/wp-includes/class-wp-hook.php on line 288
    Turnarea în pahar produce un guler de spumă generos, de culoare crem, cu bule mici, cremos, care rezistă bine în timp, lăsând o dantelă bogată pe pahar. Mirosul are note de pâine, malț și fructe, aducând ușor cu un coniac. Gustul este unul foarte interesant și complex. Începe cu o notă picantă și amară, apoi […]… Citește pe îndelete »

  2. La Trappe Dubbel


    Deprecated: Non-static method SearchExcerpt::the_excerpt() should not be called statically in /home/vmocanu/public_html/homebrew.ro/wp-includes/class-wp-hook.php on line 288
    Singura bere trappistă produsă în afara Belgiei, La Trappe nu este cu nimic mai prejos decât omoloagele ei belgiene. Turnată în paharul specific, berea produce un guler de spumă moderat (o temperatură de servire ușor mai ridicată – 10°C ar produce un guler bogat), de culoare maro deschis, cu persistență medie. Carbonatație este medie spre […]… Citește pe îndelete »

  3. Hoegaarden


    Deprecated: Non-static method SearchExcerpt::the_excerpt() should not be called statically in /home/vmocanu/public_html/homebrew.ro/wp-includes/class-wp-hook.php on line 288
    Turnată în paharul specific hexagonal, berea produce un guler de spumă generos, alb și cremos, format din bule mici, ce se menține foarte mult timp. Lasă o dantelă bogată pe pahar. Aspectul berii este unul tulbure, de o culoare galben foarte deschis. Mirosul este ușor dulce, cu note de coriandru, citrice, banane și malț, foarte […]… Citește pe îndelete »

  4. Orval


    Deprecated: Non-static method SearchExcerpt::the_excerpt() should not be called statically in /home/vmocanu/public_html/homebrew.ro/wp-includes/class-wp-hook.php on line 288
    Sticla pe care am consumat-o a fost înbuteliată la 5.01.2011. Adevăratul potențial al berii Orval se atinge abia după 10 luni – un an de zile. Din această cauză și nota nu este una foarte ridicată. În momentul în care o să am un Orval mai vechi la dispoziție, o să existe un review special […]… Citește pe îndelete »

  5. Tripel Karmeliet


    Deprecated: Non-static method SearchExcerpt::the_excerpt() should not be called statically in /home/vmocanu/public_html/homebrew.ro/wp-includes/class-wp-hook.php on line 288
    Are un guler de spumă foarte pronunțat, de culoare albă, ce se menține foarte mult timp. Permanent pe parcursul consumului carbonatația menține jumătate de centimetru de spumă deasupra berii. Spuma este formată din bule mici, cu un aspect foarte delicat. Carbonatația este peste medie, dar nu exagerată. Mirosul este fin, dar destul de complex, putând […]… Citește pe îndelete »

  6. MaDonna


    Deprecated: Non-static method SearchExcerpt::the_excerpt() should not be called statically in /home/vmocanu/public_html/homebrew.ro/wp-includes/class-wp-hook.php on line 288
    Guler de spumă mediu care însă dispare foarte repede. Dantela pe pahar este și ea redusă, cu un aspect nu prea plăcut. Mirosul este unul foarte intens, fructat. Se poate identifica coriandrul și portocala, o ușoară aciditate însă și un miros dulce, asemănător cu mierea, doar că foarte chimic. Gustul este cel așteptat după felul […]… Citește pe îndelete »

  7. Fischer Bière de Printemps


    Deprecated: Non-static method SearchExcerpt::the_excerpt() should not be called statically in /home/vmocanu/public_html/homebrew.ro/wp-includes/class-wp-hook.php on line 288
    Guler de spumă mediu, de culoare albă, bule mici, densitate medie. Dispare repede lăsând în urmă o dantelă decentă. Mirosul are vagi urme de caramel și mirodenii. Gustul este unul dulceag, un pic amar pe sfârșit cu o aromă destul de intensă de iasomie (ei zic hibiscus). O… Citește pe îndelete »