Direct la conținutul paginii »

Marston’s Oyster Stout

  • Țara de origine:

    Marea Britanie
  • Berărie:

    Marston, Thompson & Evershed, Plc.
  • Stil:

    Sweet Stout
  • Tărie:

    4,5%
  • Culoare:

     
Deși gustul de stout este pronunțat inițial, berea devine foarte apoasă pe final. Personal, prefer alte stouturi.

Face un guler bogat, cu consistență cremoasă, format in bule mici, de culoare crem care rezistă în timp.

Când este rece, aroma este aproape absentă, fiind caracterizată de ușoare note de malț prăjit.

Gustul este inițial plăcut, cu note de malț prăjit, ciocolată. Pe sfârșit putem simți o amărală destul de pronunțată.
Carbonatația este scăzută, berea fiind ușor de băut.

Lucrul foarte deranjant la această bere este consistența foarte apoasă. În afară de gustul inițial puternic de stout, ai spune că bei apă. Este lipsită de orice fel de „body”.
Merge să o bei măcar din curiozitate, dar nu o recomand, alternativele fiind de obicei mai reușite.

Ți-a plăcut articolul?

  •  

1 comentariu Comentează și tu »

  1. Nautilus

    #1

    Pai berea stout nu prea se bea rece, mai degraba foarte putin racita, la vreo 10-12 grade. Sau, cum zic supusii Reginei, la temperatura camerei, dar intelegand temperaturile de la ei. Rece, la 6 grade, ca berile noastre blonde si muncitoresti, n-are niciun gust.

Comentează și tu!

Lasă și tu un comentariu la Marston’s Oyster Stout