Direct la conținutul paginii »

Work in progress

Săptămâna trecută am cumpărat 6kg de vișine și 6kg de zmeură pentru o viitoare bere cu fructe.
Le-am curățat pe toate și le-am pus în două damigene de 25l împreună cu o bere lambică făcută acum două luni.

Kriek

Acum trebuie doar să aștept :(

Articol scris pe 4 iulie 2011 de Cristian Dumitru.

Categorii: Blog, Diverse.

Cuvinte cheie: , , , , , , , , .

Ți-a plăcut articolul?

  •  

8 comentarii Comentează și tu »

  1. Lavinia

    #1

    Mmmmm.Pana cand?

  2. Cristian Dumitru

    #2

    Probabil pe la Crăciun e gata. Sper :)

  3. Lavinia

    #3

    Pfff, asa de mult dureaza?

  4. Cristian Dumitru

    #4

    Bacteriile lucrează lent. Sau mai bine spus, încet și sigur.

  5. ioana

    #5

    Imi ploua in gura :D. Am baut tot felul de beri de prin comert foarte bune, sunt tare curioasa cum mi-ar iesi ceva in casa.

  6. Cristian Dumitru

    #6

    Dacă îți plac sortimentele din comerț sunt mari șanse să fii neplăcut suprinsă de varianta clasică a acestor beri.

    Berile din comerț cu fructe majoritatea sunt îndulcite și pasteurizate.

    Berea cu fructe la origine este acrișoară.

  7. Ionut

    #7

    Nu am baut niciodata bere de fructe, nici din comert, nici de casa. Dupa fermentare se face si carbonatare in sticle? Sau se bea plata?

  8. Cristian Dumitru

    #8

    Se face şi carbonatare în sticle.

Comentează și tu!

Lasă și tu un comentariu la Work in progress