Direct la conținutul paginii »

Concurs de bere făcută în casă

Vinerea (24.06.2011) asta la noul Beer O’Clock de pe strada Gabroveni, în centrul vechi are loc un concurs – degustare de bere făcută în casă, organizată de prietenii noștri de la Beerocracy.

Detalii despre desfășurare nu știu nici eu prea multe deocamdată, însă sper să reușesc să fac rost până mâine. Se pare că va începe la ora 13:00 și se va desfășura în două etape (deși la numărul de participanți nu știu exact rostul acestei fragmentări).

În cazul în care mai sunt berari amatori prin București, m-aș bucura foarte tare să ne vedem vineri acolo.

Afis

Update 22.06.2011: se pare că toată treaba va începe de la ora 21:00, după lungi negocieri. Ce trebuie să știți exact: trebuie să aduceți câte două beri din fiecare sortiment pe care vreți să-l introduceți în competiție, de minim 250ml, același tip de ambalaj la ambele sticle. Restul de reguli le găsiți aici: formular de înscriere.

Mai mult nu știu ce să vă spun, că nu știu nici eu. Ne vedem acolo, poate iese ceva 🙂

Articol scris pe 21 iunie 2011 de Cristian Dumitru.

Categorii: Blog, Diverse.

Cuvinte cheie: , , , , , .

Ți-a plăcut articolul?

 •  

6 comentarii Comentează și tu »

 1. Lavinia

  #1

  Hai lauda-te ca ai luat doua premii si nu mai fi modest!!

 2. Cristian Dumitru

  #2

  A fost cam trist cu doar patru participanți.

 3. Mircea

  #3

  N-am avut nicio bere gata cand a fost concursul. Am vrut sa vin ca spectator macar. Am trimis mail pentru a face rezervare si mi s-a spus ca nu mai au locuri, sa vin de la ora 22. M-am suparat si n-am mai venit. Ca sa aflu apoi ca n-a fost asa plin…

  • Alin - BEERocracy

   #4

   Salut Mircea,
   Sunt Alin de la BEERocracy. Cand mi-ai spus ca vrei sa vii ai mentionat ca esti client fidel Beer O’Clock..n-ai specificat ca vrei sa vii la concurs ca participant sau spectator.
   Tu stii cate mail-uri am primit pe modelul asta? Vreo 400…Ia invitatii – vreo 150, ia participantii-organizatorii-juriu-personalul berariei..etc. mai pune deci 20 kiar mai multi, ia clientii fideli ai lui BEER O’CLOCK care cine stie cati sunt ca e plin tot timpul, calculeaza cam cata lume ar intra in noul Beer O’Clock – nu cred ca mai mult de 100 si pune-te in locul nostru..si apropo concursul chiar a inceput dupa 22:00.. deci daca veneai cum ai fost anuntat prindeai. Promitem tuturor doritorilor si pasionatilor de homebrew ca urmatoarea editie o vom anunta mai din timp si va fi intr-un loc mai incapator dar speram si participantii si publicul sa fie mai numeros.
   Concursul era in toi inauntru si toata lumea statea afara la terasa..asta e..de aia n-a fost asa plin..si asta in conditiile in care am avut in juriu CEI MAI importanti degustatori din Romania..somitati si la nivel european..Cristi iti poate confirma..
   Sa iti spun ceva Mircea..homebrewing u se bazeaza pe informatii obtinute care cum poate corect?..de ce n-ar fi la fel si cu evenimentele?..va puteti procura ingrediente si echipamente din “auzite” si va improvizati de multe ori instalatiile dar cand vine vorba de PRIMUL concurs de profil de la PRIMA si SINGURA revista de genu asta toata lumea vrea informatia ca micul dejun la pat..nu suntem MEDIAFAX sau trust dar credem ca pasionatii de bere ar trebui sa stie despre noi si ar trebui sa ne CAUTE ei pe noi si nu invers..Revista e deschisa pasionatilor sa scrie, sa comenteze, sa-si spuna parerea, sa posteze recenzii despre bere si cultura berii..stii cate mail-uri am primit de genu asta?..O barat..si cred c-am spus totul cu asta.
   Purtati-va ca niste pasionati pt ca si revista e facuta de oameni k voi si PENTRU VOI..

 4. Mircea

  #5

  Salut Alin,

  Cand am trimis mail pentru a obtine invitatie am spus clar ca vreau sa vad concursul si mi s-a spus ca sunt asteptat de la ora 22. Am trimis apoi mail inapoi: “Pai daca vin la ora 22 nu pierd concursul care incepe la ora 21?”. N-am primit niciun raspuns. Nu sunt client fidel Beer O’Clock. Cel mai probabil confunzi persoana.

  “…si ar trebui sa ne CAUTE ei pe noi si nu invers.” si “Purtati-va ca niste pasionati…”. Serios? Poate e doar parerea mea dar ai o atitudine cel putin deplasata.

 5. Alin - BEERocracy

  #6

  Salut Mircea..

  Este posibil se te confund. Imi cer mii de scuze. Ai dreptate in totalitate. Pe viitor daca vrei sa participi stii cum sa ne contactezi.

  Mult suuces!

Comentează și tu!

Lasă și tu un comentariu la Concurs de bere făcută în casă